Az álommeló hadművelet: az ügyfeleink álmaiért is küzdünk!

Az ingatlanok értékesítése során az egyik legfontosabb összetevő a bizalom. Ez a meló viszont nem csak attól álom, hogy jól keresel, szép irodákban dolgozol, szereted a kollégáid. A munkád is érték – segítesz!

Mi, ingatlanosok minden egyes ingatlan értékesítése közben különböző élethelyzeteket oldunk meg, még akkor is, ha ez első körben nem így látszik. Itt nem is feltétlenül a pénzre kell gondolni, vannak olyan helyzetek, amelyek megoldása után látszik az embereken, hogy mennyire nyugodtabbak és felszabadultabbak lesznek, mint az ügylet megkezdése előtt voltak. Néhány esetben nekünk már ezért a pillanatért is megéri az egész.

Egyszer egy olyan ingatlan kapcsán kerestek meg, ahol az illető olyan rossz családi helyzetben volt, ami már sajnos az egészségi állapotát is negatívan befolyásolta. Az első találkozás, és az első kérdéssorozat után sikerült vele egy elég magas bizalmi szintet kialakítanom, így szépen lassan, de beavatott a teljes történetbe. Nyilván ez a folyamat nem volt ennyire egyszerű, a megfelelő kérdéseket kellett feltennem ahhoz, hogy elkezdjen megbízni bennem az az ember, akit ezelőtt már rengetegszer becsaptak.

Miután minden részletet megtudtam, személyes célommá vált az ügyfelem eddigi legnagyobb problémájának a megoldása. Nyilván láttam a helyzetben az üzletet is, de alapvetően az járt a fejemben, hogy ezen az emberen mindenképp segítenem kell.

Rengeteg közbenjárást igényelt a megoldáshoz vezető út, az átlagosnál jóval többször ki is kellett lépnem a komfortzónámból, de végül sikerült megoldani ezt a nem mindennapi szituációt. A siker pillanatában nagyon büszke voltam magamra és jól esett, hogy meg tudtam oldani ezt a rendkívül szövevényes ügyletet.

Később kaptam tőle egy referencialevelet, amiben megköszönte a rengeteg segítséget, az őszinte hozzáállásomat és mindent, amit tettem azért, hogy nyugodtan élhesse tovább az életét.  Ebből is látszik, hogy a belénk vetett bizalom nélkül nem tudunk senkivel sem hatékonyan együttműködni.


, 2018. március 21