Az ingatlanértékesítő magányossága

Az ingatlanozás amennyire társas szakma, annyira magányos is tud lenni. Mindent magadnak kell megcsinálni, mindent. Egy TOP csapat viszont ilyenkor is segít!

Társakkal végezzük, sokszor együtt, de mégis egyedül. Legtöbbször viszont az összes munkafázist (ezek pedig gyakran ismétlődnek) magunknak kell megcsinálni. Amikor valami rosszul sikerült, vagy nincs kedved hozzá, és akkor is ha nem süt a nap. Ilyenkor nagyon nehéz megmozdulni.

Az erős csapat az egyéni munkát is javítja

Ha nehéz életszakaszban vagy, a TOP3 Ingatlannál egyszerű a megoldás. Gyere be egy kicsit az irodába, ne is csinálj semmit, csak igyál egy kávét, hallgass meg néhány problémamegoldást és kész, utána minden megy tovább. Csak vissza kell jönni ebbe az energiába, ebbe az életbe! Ha nem csinálsz semmit, csak bejössz, és a kedved egy picit jobb lesz, akkor már a következő telefont úgy veszed fel, hogy mosolyog a hangod, az ügyfélre jobb benyomást gyakorolsz, és máris odahív, hogy nézd meg az ingatlant, pénzt tudsz keresni, visszanyerted a motivációd és a sikered is egycsapásra!

Ki hallott már ilyet? Magyar vállalati közegben a munkavállalók együtt oldják meg a magánéleti problémáikat a munkahelyükön? Igen! Ez a TOP3 Ingatlan, itt a meló is álommeló!


, 2018. március 29