Bemutatkozik a Legjobb Csapat!

Mi fog történni ezen a honlapon? Milyen tartalmakra lehet itt számítani? Milyen sorozatokban fogunk bemutatkozni?

Mit kell tudni a Legjobb Csapatról?

A Legjobb Csapat a TOP3 Ingatlan értékesítői gárdáját jelöli.

Miért gondoljuk azt, hogy a legjobbak között vagyunk?

Hisszük, hogy a lakáspiac lakossági szereplői a tulajdonosok, a vásárlók megérdemlik, hogy egy olyan fontos területen, mint a lakásaik adásvétele kiemelkedő figyelmet, magas minőségű szolgáltatást, és adott esetben problémamegoldást, törődést, gondoskodást kapjanak. Éppen ezért mi óriási figyelmet fordítunk arra, hogy a munkatársainkat a lehető legalkalmasabb jelöltekből válogassuk, és a legjobb képzést adjuk nekik. Ezért gondolják és gondoljuk mi is, hogy a legjobbak lehetünk!

A TOP3 Ingatlant Bácsfalvi Tamás alapította 2014-ben. Addigra már több, mint 10 éves ingatlanértékesítői, cégépítési és vezetői tapasztalatát vetette latba annak érdekében, hogy egy egyedülálló, a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást hozza létre.

A Legjobb Csapat oldalon szeretnénk elmesélni a történeteinket, az olvasót kicsit közelebb hozni a TOP3 mindennapjaihoz, a cég emberi oldalához.

Ahogy az alapító, tulajdonos Bácsfalvi Tamás megfogalmazta:

Az régen kevés, hogy azt mondom az Ügyfél az első. Meglepőt fogok mondani, de szerintem mindig a Kolléga az első. Ha Ő megfelelő oktatást, napi támogatást és motivációt kap arra, hogy el is végezze a feladatait akkor az ügyfelünk “terepen” biztosan többet fog kapni, mint ha csak azt írnám ki szlogenként, hogy “Nálunk az Ügyfél az első” aztán az értékesítő az első találkozó alkalmával nem tud válaszolni a legegyszerűbb kérdésre sem.

A honlapon több sorozatot is indítunk majd, ami bemutatja a munkánkat. Ezekből a cikkekből azok is megismerkedhetnek az ingatlanozással, akik szeretnének csatlakozni a TOP3 csapatához, akik vennének vagy eladnának, de még nem tiszteltek meg bennünket a bizalmukkal, akik szeretnének közelebb kerülni az ingatlanos mindennapokhoz.

Induló sorozataink:

  • Miért az ingatlan?
  • Miért nem vagy alkalmas?
  • Vicces történetek az ingatlanok világából
  • #Álommeló
  • Interjúk a legjobb, legizgalmasabb értékesítőkkel

Érdemes követni bennünket a TOP3 Facebook oldalán is, ahol motivációs képeket publikálunk!


, 2018. február 1