Kérek egy kulcsot a szívedhez ❤️ INGATLANT ÉRZELMEKKEL

Meglátni és megszeretni, azt hiszem mind ismerjük ezt az érzést. A szerelem olyan, mint amikor beleszeretünk egy ingatlanba, általában akkor jön, amikor nem számítunk rá.

Az igaz szerelem megtalálásában nem tudunk segíteni, de a legjobb ingatlan megtalálásában igen. Egy történetet szeretnénk elmesélni, amely sokkal inkább a szerelemről szól, mint az ingatlanról. Ehhez kapcsolódik az ingatlan érzelmekkel című videónk is, amely igaz történetek alapján készült. A filmben szereplő személyek színészek, de a történetet egy megtörtént eset ihlette, amelyet átéltünk.

Egy napon, amikor (nem micimackó) hanem egy kedves ügyfelünk – mondjuk minden ügyfelünk kedves 🙂 – lakást keresett, de sokkal inkább olyan érzésünk volt, mintha az új életet, a szerelmet kereste volna. Több ingatlant megnézett Velünk, de valahogy nem volt az igazi egyik sem. Akkor még mi sem sejtettük igazán, hogy mit is keres, de amikor már Ő maga is egy kicsit feladta, hogy a megfelelő lakást megtalálja, akkor jött a fordulat. Hogyan végződött a történet? Nézd meg a videót és kiderül https://www.youtube.com/watch?v=txi7DoyIOMk&t=4s

A csapatunknál is született sok szerelem az elmúlt években. Számunkra szívmelengető érzés, amikor egymásra talál két ember és hosszútávon együtt marad, különösen akkor, amikor az “házon belül” van. Az elmúlt években már 3 szerelem is szövődött a team-en belül és a mai nap a Bálintokkal és a szeretteinkkel együtt rájuk is gondolunk.

 


, 2020. február 14