A magyarországi Playboy első modellje ügyfeleink között

Ritkák azok az ügyletek, ahol minden rendben zajlik és semmi teendőnk nincs a kötelező részek lebonyolításán kívül, de a következő történet egyetlen mondat miatt maradt rendkívül emlékezetes. Lássuk, hogyan lett a magyarországi Playboy első modellje ügyfelünk!

Az egész egy teljesen átlagos hétfő reggellel kezdődött, ott voltam a megbeszélt időpontra a helyszínen. Felcsengettem egy aranyos hangú hölgy beengedett és készségesen fogadott is. Minden rendben zajlott, de a felmérés közben egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a falak tele voltak olyan képekkel, mintha egy hatvanas évekbeli Playboyt lapozgattam volna. A folyamat közben nyilvánvalóan próbáltam nem erre figyelni, de a munka végén azért rákérdeztem, hogy mik ezek a képek a falon, elvégre nem szokványos látvány ez, egy idős hölgy házában.

Kiderült, hogy a hölgy látható a képeken, ugyanis ő volt a magyarországi Playboy első modellje, aki címlapra került. A beszélgetésünk végén pedig még hozzátette.

„Tudja, abban az időben Medveczky Ilonát nagyon sokan akarták, de engem még nála is sokkal többen.”

Mondanom sem kell, hogy ezzel a mondattal azonnal levett a lábamról, és természetesen segítettem neki eladni az ingatlanát. Elképesztő forma volt a hölgy, ez az egy mondat örökre meg fog maradni az emlékezetemben.


, 2018. március 27