Miért nem vagy alkalmas? Mert feladnád!

Összetörtek, elvették az álmaim, elbuktam a pénzemet. Ott álltam kisemmizve, minimális tőkével. Elengedtem? Nem!

Fogtam magam, és amire előtte más évekig készül, vagy csinál, köztük akár én is azt megcsináltam 2 hét alatt. Megvolt az összes checklist a fejemben, nemcsak sikereket értem el az elmúlt 10 évben, hanem sokat hibáztam, ezekre figyeltem a legjobban.

Újra ingatlanozni akartam, a legjobb ingatlanirodát létrehozni. Azt akartam, hogy ez más, több legyen. Tudtam, hogy mi működött jól a piacon, milyen hibákat követtem el, és felépítettem a TOP3- at.

Megtanultam vezetni és ingatlanozni, majd megtanultam hálózatot építeni és toborozni, csapatot megtartani és szervezetben gondolkodni, és megtanultam, hogy miket rontottam el. Azt kell, hogy mondjam az elmúlt 12 évet tekintve magasan a legjobb eredményeket tudtuk elérni a TOP3-al. Sokkal gördülékenyebben ment minden.

3 gyönyörű irodával és 50 fővel vagyunk jelen a piacon. A cégünk marketing értéke is sokkal nagyobb, mint a jelenlegi gárdánk. Az 50 főhöz képest a cég marketingértéke, üzleti értéke, stratégiája legalább 150-300 főre elég.

A pénz nem lehet a legfontosabb, mint az, hogy minél többen legyünk. Szerintem ez nem működik, nem így kell. Steve Jobs mondta azt, hogy ha te “A” kategóriás emberekkel akarsz együtt dolgozni, akkor nem engedhetsz be “B” kategóriásakat, mert a végén azon kapod magad, hogy “C”-k lesznek. A toborzásnak szigorúnak kell lennie. Mi is lehetnénk már most százan. Annyi jelentkezés van, hogy alig győzzük. Pedig nincsenek fent álláshirdetéseink, nem toborzunk, most kezdtünk bele az #Álommeló kampányunkba, kíváncsian várom.

Amikor a Facebookon megosztottam az infót az új panorámás irodánkról, huszan jelentkeztek egy hétvége alatt. Huszan jelentkeztek, és ebből két embert vettünk fel, mert a többiek nem voltak alkalmasak. Te alkalmas vagy?


, 2018. április 3