Miért nem vagy alkalmas? Mert mi mások akarunk lenni!

Az Ingatlanosok kíméljenek kampányunk előtt is tudtuk, hogy mások akarunk lenni. És hogy mitől vagyunk mások, mint a többi ingatlaniroda?

Az Ügyfelek alapvetően nem azt nem szeretik, hogy fizetni kell, hanem nem szeretik azt, hogy késünk, nem szeretik azt, hogy nem jól kommunikálunk, nem szeretik ha nincs visszajelzés, nem szeretik azt, hogy nem tartjuk be a szavunkat, az alapvető hiányosságokat, amik nem speciálisan “ingatlanos” hiányosságok, hanem alapvető emberi hiányosságok.

És mi a TOP3-nál ezekben jók vagyunk, az eredmények is mutatják, hogy jó úton járunk.  Azon az úton amin én már lassan 13. éve járok.

Az régen kevés, hogy azt mondom, az Ügyfél az első! Meglepőt fogok mondani, de szerintem mindig a Kolléga az első. Ha Ő megfelelő oktatást, napi támogatást és motivációt kap arra, hogy el is végezze a feladatait akkor a “terepen” biztosan többet fog tudni adni, mint ha csak azt írnám ki szlogenként, hogy “Nálunk az Ügyfél az első” aztán az első találkozó alkalmával nem tudna egy egyszerű kérdésre se felelni, mint például milyen illeték kötelezettsége van egy lakását értékesítő magánszemélynek.

El tudom mondani, hogy általában hogyan zajlik a kommunikáció: én vagyok a legjobb, én csinálom a legjobban ezt a bizniszt, a mi rendszerük a legjobb, vagy legnagyobb netán a leginnovatívabb és persze sokszor elhangzik, hogy „eladom”. Mindenki ezt a maszlagot mondja. Nyilván ha az értékesítő eladja a lakást, akkor elhiszi, ha nem akkor meg nem. És szerintem te ezért nem vagy alkalmas. Nem tudsz változni.

Mi csak a legjobbakkal dolgozunk együtt. Ha úgy érzed közénk, a TOP3 csapatába akarsz tartozni, ha te is a legjobbak egyike vagy, tudod mit kell tenned!


, 2018. március 25