Miért szeretjük az ingatlanokat? Miért szeretik a TOP3 Ingatlant az ügyfeleink?

A TOP3 Ingatlan olyan szorosan kötődik a hazai lakáspiachoz, hogy mi már egy egyszerű téglafalon is csak TOP3 Ingatlan logókat látunk.

A viccet félretéve, a téglafal szimbolikus jelentőségű. Jelképezi erős kötődésünket, megrendíthetetlen szenvedélyünket, azt a szilárd hitet, amit mi az ingatlanos küldetés iránt érzünk.

És, hogy honnan tudjuk, hogy ez a küldetés fontos, hogy folytatnunk kell? Honnan nyerjük a megerősítést?

Abból a végtelen sok pozitív visszajelzésből, boldog végkifejletből, aminek a létrehozásában nap mint nap segédkezünk! Az emberek félnek az ingatlanosoktól, hiszen az ingatlanos az életük egy teljes szakaszát képes befolyásolni. Kisebből nagyobba, használtból újba, válás, összeköltözés, örökség, mind ingatlanokkal összefüggő élethelyzetek, amik megoldásért kiáltanak!

Ilyen helyzetekben egy felkészületlen ingatlanos óriási károkat tud okozni. Hibás szakmai döntésekkel, elégtelen kapcsolatrendszerrel, hibás értékesítési rendszerrel, ideális körülményekkel is csak silány eredmény érhető el.

Mi a TOP3 Ingatlannál azt mondjuk, „a kolléga az első” és azért, hogy a történet vége mindig happy end legyen, hihetetlen energiákat mozgósítunk a megfelelő kiválasztására és az elit csapatunk mindennapi képzésére. Hadd mutassuk be magunkat, a TOP3 csapat tagjait!


, 2018. április 24