Az ingatlanos is ember – Nehéz elhinni?

Az ingatlanos is ember. Jó-jó nehéz elhinni.

Sok rosszat hallani, már nem a mi jól öltözött és folyamatosan fejlődésre vágyó csapatunkról, hanem úgy általánosan az ingatlanosokról, pont ettől érezzük kivételesnek magunkat.

Bizony, hiszen van lehetőségünk javítani, és van honnan rendbe hozni renoménkat, van lehetőségünk kijavítani az általánosításból született előítéleteket.

Nem ismernek sem minket, de igazán a munkánkat sem, nem tudják, hogy a 7 mindennapján dolgozunk, ahogy korán reggel úgy késő este is rendelkezésre állunk. Nem messze nem csak felvesszük a telefont, hanem nagy széleskörű lett a munkánk, ahogy szükséges van a műszaki tudásra, úgy a pénzügyi és jogi kérdésekben is pontos útmutatást kell adni, ahogy mára már elengedhetetlen a technikai tudás magasfokú megléte, mindeközben reklám és marketing területen is helyt kell állni, a szakmai és értékesítési területet pedig már nem is kell említeni.

Gondoljuk Önnek/Neked sem mindegy ki foglalkozik életünk legnagyobb vagyontárgyával a volt vagy következő o t t h o n unkkal.

Nekünk se! Tanulunk és fejlődünk, mindeközben nem felejtünk el emberek maradni.

Tegnap például egy kis madarat mentettünk meg a #TOP3Zugló teraszán. Szegényke neki ment a falnak, de egy kis erőt merítve, rendbe rakva elrepült szabadon. #top3adnijó

Nem akarjuk nyálasra venni, vagy túlmagyarázni, de akkor is utat mutatott nekünk, hogy egy nehézen elfogadott területen is lehet szárnyalni, nekünk ez nem a munkánk, hanem #ahivatás-unk.


, 2020. január 27