ADNI JÓ – #TOP3adnijó – Legjobbcsapat

A hagyományainkhoz híven, a TOP3adnijó eseménysorozat keretein belül, most Dévharaszton voltunk a Luca menedékházban és látogattuk meg az itt élő blökiket. Egyébként is imádjuk és szeretjük a kutyákat és az állatokat, a csapatban többünknek van otthon kutyája, macskája, tengerimalaca és egyéb háziállata, ezért különösen fontos számunkra, hogy foglalkozzunk a házi kedvenceinkkel. Sajnos a világban egyre több szörnyűséget hallani, hogyan bánnak az állatokkal, ezért szeretnénk mi is emellett kiállni és segíteni rajtuk, amikor csak tudunk.

 

Ha “csak” annyit megteszünk, hogy egy évben két-három alkalommal ellátogatunk különböző menhelyekre, már hozzátettünk valamit ahhoz, hogy a kutyák és más állatok jobb életkörülmények között, boldogabban élhessenek.

 

Hiszünk abban, hogy együtt a sok apróság a végén összeadódik. Ha mindenki hozzáteszi a magáét, akkor közösen jobb eredményt tudunk elérni. Igaz ez a munkánkra is és a legjobbcsapat, mint hivatásra. Csapatként működik és mindenki hozzáteszi a magáét a közös érdekhez. A tapasztalatunk azt mutatja, hogy jó úton haladunk. Szeretnénk példát mutatni másoknak, hogy ha a mindennapokban megtesszük a magunkét, akkor boldogabbak lehetünk mi is és boldogabbá tehetünk másokat is.


, 2019. december 15