Mindenütt jó, de a legjobb otthon <3

„az otthon melege”
„végre itthon vagyok”
„csend és nyugalom, ez az én otthonom”
„haza”
„tisztaság, meleg étel, illat, nyugalom, anya, apa, biztonság”
„pihenés, kényelem, nyugalom”
„Mama főztje, gyerekszoba, családi ebéd, kilátás az ablakból, hazaérkezés az iskolából”
„otthon vár a családom”
„Szülők, vidék, disznóvágás”
„otthon édes otthon”
„kutyák, gyerekek”
„Az otthon nem egy épület, nem is egy utca vagy egy város. Az mind csak tégla és vakolat. Az otthon az, ahol a családunk van.”
„béke és nyugalom”

Hát, igen. ❤️
👉Te mire gondoltál először?
Nekünk ezen felül az élethelyzetek villannak be, de sokunknak ezeken jár, vagy járt eddig a feje, ha az OTTHON szóba került.

Most egy új élethelyzet van (áll fenn), csak most ezt nem mi választottuk, hanem (Ő) jött el hozzánk, és minden udvariasság szabályát figyelmen kívül hagyva hatolt be kontinensekre, országokba, városokba, falvakba, munkahelyekre, éttermekbe, közlekedési eszközökre, parkokba, játszóterekre, iskolákba, óvodákba és kórházakba. Nem válogat, és nem keres indokot.

Most mégis félünk otthon maradni? Vagy nem szeretjük, ha korlátoznak?

Pedig minden, ami az #otthon-unkról eszünkbe jut csak tápláló, megnyugtató pozitív gondolat. Az otthon a legerősebb kötődések egyike, alappillére életünknek, olyan erős kötelék, mint a család, anya, apa, nagyszülő egy burok ami megóv, és összehoz Mindenkit.
Nem az otthon aki korlátoz, hanem az otthon teremti meg a jövőbeni szabadságod! 🕊

Nem azt kérték, hogy maradj örökre otthon, nem azt mondták, hogy valami ismeretlen helyre zárnak be vagy éppen el, hanem azt, hogy maradj otthon, maradj biztonságban.👀

Ez az a hely az ahova ez a válogatás, és meghívás nélkül érkező gonosz valami nem tud betörni, nem ölt alakot, ha egyszerűen nem nyitsz ajtót.

Itt nem tudja megzavarni az otthon nyugalmát, a családi idillt, a nagy főzéseket, az összekuporgást, a nagy beszélgetéseket, a csöndes TV nézést, a kutyák és gyermekek zajongását.

Ne felejtsd el, hogy MINDENHOL JÓ, DE A LEGJOBB OTTHON.❤️🏡

Amikor csak tudsz #maradjotthon, és #VigyázzunkEgymásra.

#legjobbcsapat hosszú évek óta nemcsak beszél róla, hanem meg is teremti az otthont minden előnyével.
Kicsi, nagy, szebb, gazdaságosabb, tágasabb, jobb elosztás, biztonságot nyújtó, belvárosi, külvárosi. Ezek csak körülmények, ezeket mi megoldjuk,
de a házból, lakásból Te csinálsz otthont.

Felelősségteljesen mi is korlátoztuk, valamint szabályoztuk működésünket, és egészségügyi óvintézkedéseket vezettünk be.

Megteremtettük az otthoni munka feltételeit, a lehető legbiztonságosabb egykapus rendszert a szükségszerű Ügyféltalálkozókra, de megteremtettük a #vegyélotthonróllakás-t feltételeit.


, 2020. március 15