Vevő vagy érdeklődő?

EGY MEGTEKINTÉSRE JUTÓ LEGMAGASABB ELADÁSI ARÁNY.

nézelődök helyett
csakis
KOMOLY SZÁNDÉKKAL ÉRKEZŐ DÖNTÉSHOZÓK

SZŰRT ÜGYFELEK:
Az ingatlan megtekintésre jelentkező Ügyfeleinknél az eddig sikeresen használt gyakorlatokat folytatjuk, azaz csak olyan érdeklődőknek mutatunk ingatlant akik átestek az ügyfélszűrésre alkalmazott kérdéssorunkon, így tisztában vagyunk pénzügyi-helyzetével, határidőkkel, pontos ingatlankeresési igényével és egészségügyi állapotával már bemutató előtt, ezzel elkerülve az ingatlanturistákat, nézelődőket így biztosítva a legkevesebb eredménytelen megtekintést és a mérhető egy megtekintésre jutó magas eladási arányt.

Ez a módszer nem egy most bevezetés alatt álló eszköz,
hanem több mint 15 év alatt kidolgozott a hosszú évek alatt már sikeresen bizonyított rendszer(ünk).
A Kollégáink folyamatosan vizsgáznak a kiegészített kérdésekből is.

MEGTEKINTŐK SZÁMA:
Csak döntéshozóknak mutatunk, nem lehet jelen kísérő a mutatás során, csak abban az esetben ha valamilyen formában érdekelt a mutatás (vétel) során.

EGÉSZSÉGÜGYI ELLENŐRZÉS:
Ugyan csak a kapott válaszok alapján, de igyekszünk Eladóink, Vevőink, Érdeklődőink egészségügyi állapotáról meggyőződni.

Ügyfélszűrésünket kiegészítettük a következő kérdéskörökkel: külföldi tartózkodás, külföldi személlyel történő találkozás, jelenlegi vagy korábbi betegség, családi vagy hozzátartozó betegsége vagy családtagja, hogy történik a megtekintés (maszk, kesztyű, időpont).

MEGTEKINTÉS SORÁN:
Kesztyűt, maszkot, lábzsákot adunk.

Részlet az oldalunkon található részletes tájékoztatóból:

Ahogy minden területen, az ingatlanközvetítés szektorában is hatást gyakorol a jelenlegi globálissá erősödő vírus elleni harc.

Az ingatlanügyletek területén, a mi hivatásunk során leginkább, a jelenleg is lakáskeresésben, vagy eladásban lévő Ügyfeleink kerülhetnek magasabb kockázatviselés alá.
Számukra adunk most tájékoztatást, segítségnyújtást, hiszen ha a következő hetekre/hónapokra esik a korábbi otthonából való kiköltözése, vagy szűk határidőn belül kell megoldani az ingatlan értékesítését akkor most a megváltozott körülményeknek köszönhetően nehezebb lesz helytállnia.

Akármelyik oldalt áll, azonnal megoldandó szükségszerű feladatok vannak, kellő körültekintéssel, felkészültséggel és felkészüléssel állunk ezekhez.

Több fázisban az alábbi (óv)intézkedéseket vezettük be Ügyfeleink és Kollégáink egészségének megőrzése érdekben, valamit több korábbi működési szabályainkat megerősítettük, egyúttal újabb speciális képzésben (egészségügyi, szakmai stb.) részesítettük a csapat tagjait a gyors, biztonságos segítségnyújtás érdekében.
Ennek alapján 100%-os magyar vállalkozás(ok)ként Magyarország Kormánya rendkívüli óvintézkedéseit betartjuk, és folyamatosan figyeljük és szükség szerint alakítjuk az újabb előírásoknak megfelelően, így a lépünk fel a korona vírus megelőzése érdekében, mindeközben elősegítjük Ügyfeleinket a vállalt ki- és beköltözési határidő(k) höz.

Itt megtalálja, hogy milyen óvintézkedéseket vezettünk be:

https://www.facebook.com/778755025517526/posts/2855498971176444/

#TOPHárom #AzIngatlanosIsember #MindentEladunk #legjobbcsapat #IngatlantMásként #Legjobbingatlanosfilmek #bacstam #nemkenyérrekkel #ingatlan #ingatlanközvetítés


, 2020. március 10